Direktlänk till inlägg 26 juli 2009

vila

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 26 juli 2009 20:32

Jaha, det var den festivalen det. Skönt att den är över. Helsingborgsfestivalen som har varat i dagarna tre har varit ovanligt blöt. Regnmässigt alltså, något lugnare när det gäller det blöta som har intagits via munnen (men inte av mig). Har bara druckit Ramlösa eller Loka.

Jag och mannen har mest hängt runt Pilgimstältet och träffat massor med folk som man inte träffat på ett helt år alltså förra gången det var festival. Det var jätteroligt! Men vad trött man blir av oavbrutet pratande under flera timmar. Idag, söndag har man inte gjort många knop.

Pilgrimstältet är ett samarbete mellan alla kyrkorna i stan där man visar att vi har tron gemensamt. Här finns allt från barnlekar till utdelande av gratisbiblar och sång och musik och våfflor och kaffe (te). Vad jag saknar är dock ett hederligt, gammalt väckelsemöte med gamla härliga väckelsesånger blandat med lovsång. Det hade varit mysigt!

Hela stan lever upp och man kan äta langos, som enligt min mening är nyttigt. Det finns faktiskt fett som är nyttigt och gräddfill, räkor,krabba och svart kaviar väger upp om det skulle vara onyttigt med själva brödet (tycker jag).

Nu har jag två veckor kvar på semestern. Tiden har gått fort men jag har haft att göra. Det som har roat oss mest har varit att gå på loppis, speciellt PMU´s loppis på Väla industriområde. Man hittar alltid något där. Det har ju inte varit något strandväder men loppisvädret har inte varit så dumt. 

Min kära dotter kommer hem i veckan och då ska hon få sortera alla sina magasinerade grejor här hemma så hon vet vad hon ska ha med sig på flytten till Piteå. Allt ska skickas med bussfrakt och man är ju mycket tacksam att lägenheten hon ska hyra är möblerad. Puh!


"Kom till mig alla ni som är tyngda av bördor, jag ska skänka er vila!" Jesus


Kram Nilla

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 11 augusti 2009 11:18

Sicken härlig dag den här dagen kommer att bli! Varje dag ställs vi inför möjligheter och vi får välja hur vi ska hantera dem. Oftast kanske vi känner att vi inte har nåt val för att våra känslor står i vägen. Men vi har faktiskt ett val. Står du inf...

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 27 juli 2009 21:21

Vi har varit på två loppisar idag; PMU och Framtid. Hittade ett guldfärgat skohorn på Framtid och lite tupperware på pmu. Tips när man köper plast på loppis: lukta alltid inne i burken så den inte luktar illa! Mannen är på jakt efter piggar att place...

Hoppas alla mår bra. Har jobbat och stått i så det rykt om det. I morgon börjar min semester. Härligt, 4veckors ledighet men jag kommer nog att sakna folket på Lundhagen (ingen nämnd och ingen glömd och gömd). Varmt har det varit och jag hoppas att ...

När man blir 18 år är man verkligen vuxen då? När jag blev 18 kände jag man fortfarande väldigt osäker på vuxenlivet. Jag slussade liksom ut mig själv från mor och far när jag flyttade hemifrån vid 19 års ålder. Det fanns fortfarande många saker i sa...

Jag träffade för en del år sedan en kvinna som påstod att hon inte behövde nån. Hon tyckte att hon klarade av att vara ensam. Jag tror inte på det. Tänk om du vaknade upp en dag och hela jordens befolkning utom du hade försvunnit. Din brevbärare och ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ nillalafleur med Blogkeen
Följ nillalafleur med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se