Direktlänk till inlägg 9 juli 2009

hej!

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 9 juli 2009 18:19

Hoppas alla mår bra. Har jobbat och stått i så det rykt om det.

I morgon börjar min semester. Härligt, 4veckors ledighet men jag kommer nog att sakna folket på Lundhagen (ingen nämnd och ingen glömd och gömd).

Varmt har det varit och jag hoppas att värmen återvänder under min ledighet. Jag älskar värmen. När jag var i 18-19 årsåldern jobbade jag i parkförvaltingen när det var supervarmt ute. För att få svalka fick vi ställa oss mot trädens blad  eftersom de är svala eller hälla vatten över varandra. Det var en rolig tid.

Det har varit svårt för de gamla med värmen men nu när det är svalare mår de mycket bättre. En klimatanläggning hade varit bra att ha på äldreboenden om man betänker att det antagligen kommer att bli varmare klimat hädanefter. Men det finns inga pengar tyvärr. I stället får vi försöka ge dem svalka på annat sätt och ge massor med dryck.

Jag promenerar på mornarna nästan varje dag nu och det har resulterat i att jag förlorat 8 kg Gunilla och jag vill inte ha tillbaka det. Det är en häftig känsla att må så här bra. Promenader är verkligen det bästa sättet att gå ner i vikt på, tycker jag!Och att tänka på vad man äter och när man äter. Nån gång i veckan måste man dock unna sig nåt litet gott annars blir det för tråkigt!

Min dotter har varit hemma 1,5 dag från sin arbetsplats på Malta. Fick träffa henne några timmar igår för i morse kl. 4.30 åkte hon iväg igen och sedan i augusti bär det iväg till Pite. Där ska hon studera till danslärare i 4,5 år!?! Det glädjer mitt hjärta att hon gör något som hon tycker är roligt. Hon har dansat och uppträtt sedan hon var liten. Och jag kan ju säga att det hon gör var min dröm när jag var liten men jag vågade inte! Tack Gud, för alla människor som vågar leva ut sina drömmar och visioner så andra människor kan bli välsignade och få glädje av det!!

Kram Nilla


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 11 augusti 2009 11:18

Sicken härlig dag den här dagen kommer att bli! Varje dag ställs vi inför möjligheter och vi får välja hur vi ska hantera dem. Oftast kanske vi känner att vi inte har nåt val för att våra känslor står i vägen. Men vi har faktiskt ett val. Står du inf...

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 27 juli 2009 21:21

Vi har varit på två loppisar idag; PMU och Framtid. Hittade ett guldfärgat skohorn på Framtid och lite tupperware på pmu. Tips när man köper plast på loppis: lukta alltid inne i burken så den inte luktar illa! Mannen är på jakt efter piggar att place...

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 26 juli 2009 20:32

Jaha, det var den festivalen det. Skönt att den är över. Helsingborgsfestivalen som har varat i dagarna tre har varit ovanligt blöt. Regnmässigt alltså, något lugnare när det gäller det blöta som har intagits via munnen (men inte av mig). Har bara dr...

När man blir 18 år är man verkligen vuxen då? När jag blev 18 kände jag man fortfarande väldigt osäker på vuxenlivet. Jag slussade liksom ut mig själv från mor och far när jag flyttade hemifrån vid 19 års ålder. Det fanns fortfarande många saker i sa...

Jag träffade för en del år sedan en kvinna som påstod att hon inte behövde nån. Hon tyckte att hon klarade av att vara ensam. Jag tror inte på det. Tänk om du vaknade upp en dag och hela jordens befolkning utom du hade försvunnit. Din brevbärare och ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ nillalafleur med Blogkeen
Följ nillalafleur med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se