Direktlänk till inlägg 25 april 2009

Rubrik saknas

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 25 april 2009 21:50

Idag har det varit en bra dag. Lite kallt i vinden men annars varmt och skönt.

Promenaden i morse var underbar. Det är så härligt att se allt som växer. Man kan inte förstå att bara för ett par månader sedan var allt dött och kalt. Men så kommer värmen och solen stiger allt högre  på himlen och med den skapelsekraften. Det riktigt exploderar av grön glädje. Det är som när man är deppig och man inte tycker någonting är roligt och alla är emot en, men så hittar man kranen inom sig igen och vrider på den så att glädjen börjar flöda. Man riktar sin blick framåt och uppåt istället för att borra två små hål i marken. Eller till och med se in i sin egen navel. (Navelskådare är man när man bara ser sina egna misstag och begränsningar och bra pratar  om dem)Härligt!!

Mannen har rensat trottoaren från ogräs, Han avskyr det men har han påbörjat nåt så slutför han det också. Det blev jättefint. Jag har några oavslutade virkningar som har legat i en korg nånstans i säkert 10-20 å. Undrar om jag har kvar virkbeskrivningarna..hrmm!

Jag hjälpte till med att rensa i vår lilla hörnrabatt samtidigt som jag gräddade matbullarna i ugnen. Det är roligt att baka matbullar för man kan nästan ha vad som helst i dem. Idag hade jag lite vitlökskrydda, oregano och krossat linfrö.  Dessutom använde jag olivolja och rapsolja i stället för margarin. Efter gräddningen penslade jag bullarna med en blandning av vatten och olivolja. Supergoda blev dom!


"Lyckliga de ödmjuka för de ska ärva hela världen"


kram Nilla

 
ANNONS
 
Maria

Maria

25 april 2009 23:10

Åhhh va gott de lät! :D

http://marajjah.bloggspace.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 11 augusti 2009 11:18

Sicken härlig dag den här dagen kommer att bli! Varje dag ställs vi inför möjligheter och vi får välja hur vi ska hantera dem. Oftast kanske vi känner att vi inte har nåt val för att våra känslor står i vägen. Men vi har faktiskt ett val. Står du inf...

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 27 juli 2009 21:21

Vi har varit på två loppisar idag; PMU och Framtid. Hittade ett guldfärgat skohorn på Framtid och lite tupperware på pmu. Tips när man köper plast på loppis: lukta alltid inne i burken så den inte luktar illa! Mannen är på jakt efter piggar att place...

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 26 juli 2009 20:32

Jaha, det var den festivalen det. Skönt att den är över. Helsingborgsfestivalen som har varat i dagarna tre har varit ovanligt blöt. Regnmässigt alltså, något lugnare när det gäller det blöta som har intagits via munnen (men inte av mig). Har bara dr...

Hoppas alla mår bra. Har jobbat och stått i så det rykt om det. I morgon börjar min semester. Härligt, 4veckors ledighet men jag kommer nog att sakna folket på Lundhagen (ingen nämnd och ingen glömd och gömd). Varmt har det varit och jag hoppas att ...

När man blir 18 år är man verkligen vuxen då? När jag blev 18 kände jag man fortfarande väldigt osäker på vuxenlivet. Jag slussade liksom ut mig själv från mor och far när jag flyttade hemifrån vid 19 års ålder. Det fanns fortfarande många saker i sa...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ nillalafleur med Blogkeen
Följ nillalafleur med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se