Direktlänk till inlägg 24 april 2009

vaaa!!

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 24 april 2009 19:22

 Söta Isabella!


Det händer ju inte så mycket nu för tiden!!

Vad ska man blogga om? Fast det händer saker hela tiden,  blir man så lätt hemmablind.

Har precis rensat min inkorg på msm. Det var kul. Hittade en massa roliga mejl som jag har vidarebefodrat till en del. Det är konstigt vad det kan rassla till i inkorgen när man inte har kollat på några dagar. Man går med i det ena nyhetsbrevet efter det andra men man hinner ju inte med att läsa. Speciellt om det är på utrikiska!

Igår var vi i Kristianstad och hälsade på min käre makes barn och barnbarn. Det var mysigt. Lilla Isabella är så kär.

Vi åt en god lunch på Favoriten i K-stad. Det är nog det billigaste haket i Sverige.

Nu ska vi snart äta korv o bröd, en klassiker. Det bästa jag vet!! Och min mans favorit också ska jag tillägga. Vi är inte så kräsna.

Jag återkommer om nåt nytt händer!!


Gud är god, och Du är inte så dum du heller!!


Kram Nilla
 
ANNONS
 
modernatur

modernatur

24 april 2009 20:54

Ja hon är verkligen kär. En riktig solstråle ser det ut som.

http://modernatur.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

24 april 2009 22:46

Favoriten i kristianstad har god frukost och goda baguetter. :D

http://marajjah.bloggspace.se

 
Krister

Krister

25 april 2009 09:34

Du får gärna skicka till mig om du får nå´t kul... Din man har min adress(tror jag...)

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 11 augusti 2009 11:18

Sicken härlig dag den här dagen kommer att bli! Varje dag ställs vi inför möjligheter och vi får välja hur vi ska hantera dem. Oftast kanske vi känner att vi inte har nåt val för att våra känslor står i vägen. Men vi har faktiskt ett val. Står du inf...

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 27 juli 2009 21:21

Vi har varit på två loppisar idag; PMU och Framtid. Hittade ett guldfärgat skohorn på Framtid och lite tupperware på pmu. Tips när man köper plast på loppis: lukta alltid inne i burken så den inte luktar illa! Mannen är på jakt efter piggar att place...

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 26 juli 2009 20:32

Jaha, det var den festivalen det. Skönt att den är över. Helsingborgsfestivalen som har varat i dagarna tre har varit ovanligt blöt. Regnmässigt alltså, något lugnare när det gäller det blöta som har intagits via munnen (men inte av mig). Har bara dr...

Hoppas alla mår bra. Har jobbat och stått i så det rykt om det. I morgon börjar min semester. Härligt, 4veckors ledighet men jag kommer nog att sakna folket på Lundhagen (ingen nämnd och ingen glömd och gömd). Varmt har det varit och jag hoppas att ...

När man blir 18 år är man verkligen vuxen då? När jag blev 18 kände jag man fortfarande väldigt osäker på vuxenlivet. Jag slussade liksom ut mig själv från mor och far när jag flyttade hemifrån vid 19 års ålder. Det fanns fortfarande många saker i sa...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ nillalafleur med Blogkeen
Följ nillalafleur med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se