Direktlänk till inlägg 7 april 2009

En kristens bekännelser!

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 7 april 2009 22:04

Jag har varit kristen i snart 25 år. Jag har nog sällan uppträtt som man "bör" göra som kristen. Jag är frånskild tex. Har bott tillsammans med en man utan att vara gift. Jag har ett sockerberoende som i media skulle anses vara som ett alkoholberoende eller narkotikaberoende. Jag tycker väldigt ofta "synd" om mig själv. Jag har gjort många saker som jag ser som personliga misstag när det gäller min kristna tro. Men genom allt detta har faktiskt min kristna tro burit mig, Inte förbi, under eller över utan GENOM! Ja det är sant som det står: om jag så ska gå genom vatten eller eld så bär han mig! Just nu har jag en period som jag mycket sällan går till kyrkan men jag ber nån gång varje dag och läser lite i i bibeln då och då. Som jag ser det bör man skilja på sin personliga tro och att gå i kyrkan en gång i veckan. För mig är allt jag gör en gudstjänst för Gud (eller bör vara i allafall). Därmed tycker jag inte det är fel att gå i kyrkan. Man måste ju träffas för att lyssna på Guds ord, men det är också viktigt att man kanske hör av sig nån gång till varandra däremellan! Det kan jag sakna. Men det kanske ska börja med mig. Jag kan inte sitta och vänta på andra att de ska göra nåt....AGERA SJÄLV!!

Jag är en mycket snäll person som gärna gör som jag blir tillsagd i stället för att göra det jag känner i mitt hjärta. Jag tror det börjar bli  dags att resa sig upp och stå för det man tror på och inte låta andra människor trycka ner mig längre. Klart att andra kan ha en åsikt om vad man tror på. Det kan jag ha också, men det är då man måste tänka om. Gyllene reglen: "gör mot (för) andra som du vill att de ska göra mot (för) dig"

Börja med ditt hjärta och så småningom ska din inre mognad fylla hela din varelse.

Paulus: "Det är Guds nåd, att det inte är ute med oss".


Kram Nilla


 
ANNONS
 
Krister

Krister

8 april 2009 18:12

Hörde idag av en lärare en sak som tom (nästan) är bättre än gyllene regeln (som JAG annars alltid sett som något väldigt bra!!) men sug på detta och fundera över saken:

Man ska inte behandla andra som man själv vill bli behandlad, utan som D E vill bli behandlade.http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

 
nillalafleur

nillalafleur

8 april 2009 19:22

Okey, men det är inte alltid man vet hur de vill bli behandlade. Jag vill som varje annan människa bli behandlad med respekt och det är det jag tror Jesus menade!!

http://nillalafleur.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 11 augusti 2009 11:18

Sicken härlig dag den här dagen kommer att bli! Varje dag ställs vi inför möjligheter och vi får välja hur vi ska hantera dem. Oftast kanske vi känner att vi inte har nåt val för att våra känslor står i vägen. Men vi har faktiskt ett val. Står du inf...

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 27 juli 2009 21:21

Vi har varit på två loppisar idag; PMU och Framtid. Hittade ett guldfärgat skohorn på Framtid och lite tupperware på pmu. Tips när man köper plast på loppis: lukta alltid inne i burken så den inte luktar illa! Mannen är på jakt efter piggar att place...

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 26 juli 2009 20:32

Jaha, det var den festivalen det. Skönt att den är över. Helsingborgsfestivalen som har varat i dagarna tre har varit ovanligt blöt. Regnmässigt alltså, något lugnare när det gäller det blöta som har intagits via munnen (men inte av mig). Har bara dr...

Hoppas alla mår bra. Har jobbat och stått i så det rykt om det. I morgon börjar min semester. Härligt, 4veckors ledighet men jag kommer nog att sakna folket på Lundhagen (ingen nämnd och ingen glömd och gömd). Varmt har det varit och jag hoppas att ...

När man blir 18 år är man verkligen vuxen då? När jag blev 18 kände jag man fortfarande väldigt osäker på vuxenlivet. Jag slussade liksom ut mig själv från mor och far när jag flyttade hemifrån vid 19 års ålder. Det fanns fortfarande många saker i sa...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ nillalafleur med Blogkeen
Följ nillalafleur med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se