Direktlänk till inlägg 5 april 2009

Godkänd?!

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 5 april 2009 22:40

Alla har vi väl varit i den sitsen att hoppas bli godkända av våra respektives föräldrar. Man har precis blivit ihop och nu ska man presenteras. Undrar vilket som är värst; killen som preseneras för tjejens föräldrar eller tvärtom? Men är det ingen som har tänkt på hur det är för föräldrarna som ska träffa sina barns nyblivna prtners. De kan faktiskt också känna sig osäkra på sig själva och vill göra ett gott intryck. Mitt råd är var er själva och försök inte dra ut på första mötet för länge. Tids nog har man all tid i världen att umgås med dem.

Vårt betyg är MVG. Så Marie, du har gjort ett mycket bra val. Men vad spelar det för roll vad vi tycker egentligen?? Det är ju deras eget val och vi kan bara välsigna och uppmuntra dem.


"Glöm inte bort att utnyttja din förmåga som Gud har gett dig....."


kram Nilla


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 11 augusti 2009 11:18

Sicken härlig dag den här dagen kommer att bli! Varje dag ställs vi inför möjligheter och vi får välja hur vi ska hantera dem. Oftast kanske vi känner att vi inte har nåt val för att våra känslor står i vägen. Men vi har faktiskt ett val. Står du inf...

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 27 juli 2009 21:21

Vi har varit på två loppisar idag; PMU och Framtid. Hittade ett guldfärgat skohorn på Framtid och lite tupperware på pmu. Tips när man köper plast på loppis: lukta alltid inne i burken så den inte luktar illa! Mannen är på jakt efter piggar att place...

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 26 juli 2009 20:32

Jaha, det var den festivalen det. Skönt att den är över. Helsingborgsfestivalen som har varat i dagarna tre har varit ovanligt blöt. Regnmässigt alltså, något lugnare när det gäller det blöta som har intagits via munnen (men inte av mig). Har bara dr...

Hoppas alla mår bra. Har jobbat och stått i så det rykt om det. I morgon börjar min semester. Härligt, 4veckors ledighet men jag kommer nog att sakna folket på Lundhagen (ingen nämnd och ingen glömd och gömd). Varmt har det varit och jag hoppas att ...

När man blir 18 år är man verkligen vuxen då? När jag blev 18 kände jag man fortfarande väldigt osäker på vuxenlivet. Jag slussade liksom ut mig själv från mor och far när jag flyttade hemifrån vid 19 års ålder. Det fanns fortfarande många saker i sa...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ nillalafleur med Blogkeen
Följ nillalafleur med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se