Direktlänk till inlägg 4 april 2009

Vindruvor

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 4 april 2009 21:39

Sitter här och smaskar på vindruvor. Jättegott men tyvärr är de inte kärnfria. Och nu kom Kisen och ställde sig precis framför min nye skärm. Just det jag har fått en plattskärm. Allt ska ju va så slimmat och smalt nu för tiden, utom katten som gjorde sitt bästa för att fylla upp hela skärmen. Ta tv´n tex. Min far hade en radio- och tv-affär. och när tv´n kom skulle det vara en vacker möbel som man kunde visa upp för sina vänner och bekanta. Jag tror vi hade vår första tv 1954 (fast då var inte jag född). Den står fortfarande kvar i mitt föräldrahem. Min bror tog över det så jag kan faktiskt när som helst åka hem och avnjuta gammeldags hederlig svartvit tv. Ja, den funkar faktiskt fortfarande! Hoppsan. där kom katten igen och nu la han sig ner och försöker putta ner tangentbordet. Allt för att tigga uppmärksamhet.....! Nu sitter tv-appraterna som tavlor på väggarna där man kan sätta på en dvd med en brasa eller med fiskar som rofyllt simmar omkring i ett stort akvarium. Ja , man kan nog få nästan allt på dvd nu för tiden. Förresten. när den hänger på väggen ser ju alla andra grannar och eventuella tjuvar den. Många hus som får inbrott får det säkert pga. sin fina plattskärmstv. Sätt alltså inte platttv´n på en vägg så att den syns utifrån, hur gärna du än blir frestad till att göra det, om du inte vill bli av med en del av ditt bohag!!

Vad vi har för tv?? Vi har en vanlig stor klumpig. men den har i allafall två scartuttag.


"När jag är rädd sätter jag mitt hopp till Gud!!"


Kram Nilla


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 11 augusti 2009 11:18

Sicken härlig dag den här dagen kommer att bli! Varje dag ställs vi inför möjligheter och vi får välja hur vi ska hantera dem. Oftast kanske vi känner att vi inte har nåt val för att våra känslor står i vägen. Men vi har faktiskt ett val. Står du inf...

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 27 juli 2009 21:21

Vi har varit på två loppisar idag; PMU och Framtid. Hittade ett guldfärgat skohorn på Framtid och lite tupperware på pmu. Tips när man köper plast på loppis: lukta alltid inne i burken så den inte luktar illa! Mannen är på jakt efter piggar att place...

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 26 juli 2009 20:32

Jaha, det var den festivalen det. Skönt att den är över. Helsingborgsfestivalen som har varat i dagarna tre har varit ovanligt blöt. Regnmässigt alltså, något lugnare när det gäller det blöta som har intagits via munnen (men inte av mig). Har bara dr...

Hoppas alla mår bra. Har jobbat och stått i så det rykt om det. I morgon börjar min semester. Härligt, 4veckors ledighet men jag kommer nog att sakna folket på Lundhagen (ingen nämnd och ingen glömd och gömd). Varmt har det varit och jag hoppas att ...

När man blir 18 år är man verkligen vuxen då? När jag blev 18 kände jag man fortfarande väldigt osäker på vuxenlivet. Jag slussade liksom ut mig själv från mor och far när jag flyttade hemifrån vid 19 års ålder. Det fanns fortfarande många saker i sa...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ nillalafleur med Blogkeen
Följ nillalafleur med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se