Direktlänk till inlägg 3 april 2009

kladdekaka

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 3 april 2009 21:15

Varför är det så himla gott med kladdekaka och varför är det mesta som gör att centmetrarna ökar kring magen så gott? Man skulle ha sin alldeles egna lilla, portabla fettsug. Men nu har man inte det och det enda som skulle kunna hjälpa har man inte heller. Jag har hört att det heter KARAKTÄR.

Jag vet att jag inte har KARAKTÄR nog att säga nej tack till godis och kakor alltid. Jag menar skulle de små goda grejorna bara ligga i en disk nånstans och inte bli uppätna. Och tänk om det inte finnns så mycket gott när man har gjort färdigt en diet. Allt godis har bara sveps bort av stor våg och plötsligt finns det bara torra skorpor och kaffe kvar. Ujaamig.

Men nu är ju verkligheten inte som man tror i sin värsta fantasi. Allt finns kvar även om jag tvivlar ibland.Nu ska vi plocka fram herr KARAKTÄR och följa hans handfasta råd när det gäller kosten.

1 Ta en lång promenad det första du gör på morgonen

2 Ät en ordenlig frukost när du kommer hem, Havregrynsgröt eller yoghurt med allbran och bär, grov bulle med solroskärnor i, dela den och tag antingen leverpastej eller kalkonkött som pålägg, gurka eller tomat och skivad purjolök, En kopp nyttigt te (grönt blir bra) och en kopp juice. (Absolut inget kaffe)

3 Sen har du energi till att hålla i gång en hel dag , men glöm inte de små målen som kallas  lunch och middag också

Jag vill bli kompis med herr KARAKTÄR!


"men den som älskar Gud, han är känd av honom" 1Kor 8:3


kram Nilla

 
ANNONS
 
Maria

Maria

3 april 2009 22:23

Karaktär.. Hm.. Känner igen det, men kan inte riktigt placera det.. Kaaaaraktäääär.. Nope, har ingen aning om vad det är! ;-)

http://marajjah.bloggspace.se

 
Krister

Krister

4 april 2009 08:33

MIN lärare -- en av dem -- avrådet å det ebstämdaste att äta just havregrynsgröt. Ett raffinerat korn med tillsatser. Först avskalat de nyttiga skalet, sedan bearbetat och fått en tillsats av järn "DET är ju bra så blir det LITE nyttigare i alla fall" För att sedan kokas av oss (igen)
Men som han sa: det blir kanske inte lika apritligt om man kokar hela kornet. Det blir väl inte lika "geggigt då"
Min lärare i USKutbildningen alltså. Just nu pratar vi diabetes...

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 11 augusti 2009 11:18

Sicken härlig dag den här dagen kommer att bli! Varje dag ställs vi inför möjligheter och vi får välja hur vi ska hantera dem. Oftast kanske vi känner att vi inte har nåt val för att våra känslor står i vägen. Men vi har faktiskt ett val. Står du inf...

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 27 juli 2009 21:21

Vi har varit på två loppisar idag; PMU och Framtid. Hittade ett guldfärgat skohorn på Framtid och lite tupperware på pmu. Tips när man köper plast på loppis: lukta alltid inne i burken så den inte luktar illa! Mannen är på jakt efter piggar att place...

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 26 juli 2009 20:32

Jaha, det var den festivalen det. Skönt att den är över. Helsingborgsfestivalen som har varat i dagarna tre har varit ovanligt blöt. Regnmässigt alltså, något lugnare när det gäller det blöta som har intagits via munnen (men inte av mig). Har bara dr...

Hoppas alla mår bra. Har jobbat och stått i så det rykt om det. I morgon börjar min semester. Härligt, 4veckors ledighet men jag kommer nog att sakna folket på Lundhagen (ingen nämnd och ingen glömd och gömd). Varmt har det varit och jag hoppas att ...

När man blir 18 år är man verkligen vuxen då? När jag blev 18 kände jag man fortfarande väldigt osäker på vuxenlivet. Jag slussade liksom ut mig själv från mor och far när jag flyttade hemifrån vid 19 års ålder. Det fanns fortfarande många saker i sa...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ nillalafleur med Blogkeen
Följ nillalafleur med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se