Direktlänk till inlägg 22 mars 2009

Vad jag har gjort idag!!

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 22 mars 2009 19:30

Jag gick upp tre minuter över fem och drog på mina promenadkläder för att ta min morgonpromenad. Den har blivit ett måste nu. Jag fick sällskap av en svart liten sak med svans som jamar. Det var Jesper, min mans katt. Men man kan nog inte säga att någon äger en katt. De utväljer den de vill vara med själva, i detta fall jag som hjälpte honom och hans 4 syskon till världen en kylig och blåsig  augustikväll förra året. Eller beror det kanske på att det är jag som ger honom mat....hmmmmm.

I allafall, jag försökte skrämma tillbaka honom men han envisades med att vilja gå med så jag lät honom hållas. Det fick bli en runda i Ramlösaparken. Annars hade jag tänkt ta en runda längs med en väg där det var upplyst, men för att inte skrämma Jesper med bilar så blev det den tysta, lite mörka parken. Tyst och tyst förresten, fåglarna sjöng för oss. Fick bära honom över ett par broar och förbi några änder annars var han jätteduktig och följde mig som en hund. När vi kom hem slängde han sig helt utmattad på gräsmattan.

Idag har jag jobbat som resurs vilket innebär att man hoppar in för nån annan. Det är ganska mysigt att jobba helg, det är inte en massa måsten då som duschar, möten och städning. Man håller helg helt enkelt!

När jag kom hem så hade min dotter kommit på besök. Hon bakade en mycket smaskig kladdekaka som vi avnjöt efter min sedvanliga tupplur efter jobbet. Jag är en person som måste vara för mig själv ett par ggr om dagen för att fungera. Men det kanske alla behöver, vad vet jag?

Sedan gav vi dottern skjuts "hem" till Sundsgården. Det är en folkhögskola som ligger precis i kanten av Öresund lite söder om Helsingborg. Jag har både gått där och jobbat där. Den kan jag verkligen rekomendera för den som är sugen på det.

Och nu sitter jag här och skriver av mig. Inget så där speciellt men jag lyckades få ihop, det vilket är bra eftersom jag fick skriva två ggr då jag råkade radera det första, suck!

Det blir en tidig kväll ikväll. Jag ska jobba 4 dagar och är sedan ledig en och därefter jobbar jag tre dagar i helgen. Så är det!!


Sträva ivrigt efter kärleken för den är tålig och mild!!


Kram nilla

 
 
Maria

Maria

23 mars 2009 12:44

Jag vill vara lika duktig som du och gå upp så tidigt och gå.. Men jag ooorkar inte. ;-) Mysigt med sällskap ju!! Lillkissen.

http://marajjah.bloggspace.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 11 augusti 2009 11:18

Sicken härlig dag den här dagen kommer att bli! Varje dag ställs vi inför möjligheter och vi får välja hur vi ska hantera dem. Oftast kanske vi känner att vi inte har nåt val för att våra känslor står i vägen. Men vi har faktiskt ett val. Står du inf...

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 27 juli 2009 21:21

Vi har varit på två loppisar idag; PMU och Framtid. Hittade ett guldfärgat skohorn på Framtid och lite tupperware på pmu. Tips när man köper plast på loppis: lukta alltid inne i burken så den inte luktar illa! Mannen är på jakt efter piggar att place...

Av Gunilla Tuvesson-la Fleur - 26 juli 2009 20:32

Jaha, det var den festivalen det. Skönt att den är över. Helsingborgsfestivalen som har varat i dagarna tre har varit ovanligt blöt. Regnmässigt alltså, något lugnare när det gäller det blöta som har intagits via munnen (men inte av mig). Har bara dr...

Hoppas alla mår bra. Har jobbat och stått i så det rykt om det. I morgon börjar min semester. Härligt, 4veckors ledighet men jag kommer nog att sakna folket på Lundhagen (ingen nämnd och ingen glömd och gömd). Varmt har det varit och jag hoppas att ...

När man blir 18 år är man verkligen vuxen då? När jag blev 18 kände jag man fortfarande väldigt osäker på vuxenlivet. Jag slussade liksom ut mig själv från mor och far när jag flyttade hemifrån vid 19 års ålder. Det fanns fortfarande många saker i sa...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards